Wie ben ik?

Hallo, ik ben Sharon van de Bunt en ik ben de beheerder van deze webblog.

Ik houd heel erg van creatief zijn. Ik maak dus creaties die je kan neerzetten/ophangen in je kamer, maar ik maak zelf ook 3d/wenskaarten (zie: www.everyoneweb.com/sharonskaarten2), die verkoop ik. Ik vind het erg leuk om mijn creativiteit met jullie te delen.

Groetjes,

Sharon van de Bunt


Hoe het allemaal begon?!

Mijn paps heeft een keertje gevraagd om een tekening te maken op een A3 papier met plakaatverf. Ik vond dat erg leuk om te doen en ben toen verder gegaan op hout. Eerst waren het van die simpele plankjes die je alleen maar een kleur verft en dan een plaatje erop plakt. Toen ik in de eerste zat nam een vriendinnetje mij mee naar haar huis. Toen ik een paar keer bij haar ben gekomen gingen we een keertje op een doek schilderen met acrylverf. We hebben toen een plaatje overgetekend op een doek en toen ingeverft. Ik vond ook dat erg leuk om te doen en zo ben ik het ook op plankjes hout gaan doen. Ik zocht vaak op internet leuke plaatjes/ideeën op. Het is nu helemaal uitgegroeit naar dingetjes voor aan het plafond en aan de muur, soms ook nog op de grond.

 


De afbeeldinggalerij is leeg.


Mijn paps

Mijn paps vindt het erg leuk wat ik allemaal bedenk en hij heeft het geld er voor over (ik hoef het gelukkig niet allemaal zelf te betalen want dan stond ik nu in het rood :S). Ik ben mijn vader heel erg dankbaar dat hij dit allemaal voor mij koopt. Ook ben ik hem super dankbaar ervoor dat hij al mijn ontwerpen uit het hout wil zagen.


Complimenten

Ik krijg heel veel complimenten van iedereen die "mijn werk" heel erg mooi vinden. Ik ben daar heel erg dankbaar voor!!


Contact

Sharons Ideeën

Sharon van de Bunt
Dirk Ruitenbeekstraat 55
3864 GA Nijkerkerveen